Skip to Content

De buurtsofa

NIEUWS!!!!!! DE BUURTSOFA verhuist weldra naar een eigen webstek www.buurtsofa.be 

 

Hieronder alvast een foto impressie van onze kalender 2013

 

Hetgeen vooraf ging ...

In 2010 werd door de gemeente Houthalen-Helchteren de vraag gesteld of Driehoek wilde onderzoeken of er geen tewerkstellingsproject kon worden opgezet rond creatief mozaieken: een hele uitdaging!

Samen met vzw RIMO werd een eerste project opgezet in Houthalen-Oost.

Omwille van de vele goede reacties vanuit verscheidene hoeken werd besloten om het project als een zelfstandig project uit te werken en na te gaan of het als een apart en zelfstandig tewerkstellingsproject van start kon gaan. Einde 2010 werd het nieuwe project omgedoopt tot DE BUURTSOFA, dat wij u nu hierbij voorstellen.

De voorgeschiedenis kan u hier in meer detail lezen.

 

De buurtsofa als tewerkstellingsproject

In mei 2010 werd met een eerste tewerkstelling gestart door een technisch coördinator voor het project aan te trekken. Dennis Smirnov volgde voorheen een opleiding binnenhuisarchitectuur in Rusland en deed de afgelopen jaren heel wat creatieve ervaring op in verscheidene kunstprojecten. Hij zal onze mozaiekprojecten zowel creatief als technisch coördineren en opvolgen en voor een optimale kwaliteit zorgen!

Einde 2010 werd een eigen atelier ingericht in het dienstencentrum op de Pastorijstraat in Houthalen zodat geïnteresseerden nu ook langs kunnen komen om te zien hoe een en ander precies in zijn werk gaat. In het atelier worden de sofa's gegoten en daarna afgewerkt en gemozaiekt.

Intussen werd ook al een tweede medewerker met ervaring in mozaieken geselecteerd die begin 2011 het team zal vervoegen.

 

En dan .... 2011: de start !!

Begin 2011 stelt Driehoek haar eerste eigen ontwerpen en producten aan de markt voor, en wordt gestart met de marketing van het nieuwe concept en de nieuwe naam, DE BUURTSOFA, met een eigen logo, een brochure en een eigen website ...

Wij stellen u hier onze eerste projecten in 2011 voor! ....

Voor vragen en/of inlichtingen: info@buurtsofa.be